Smiley este artistul anului in cadrul Premiilor Muzicale Radio Romania

Pe 16 aprilie, castigatorii celei de-a XVI-a editie a Premiilor Muzicale Radio Romania au fost desemnati! Unul dintre artistii cu cele mai multe nominalizari este Smiley, care a castigat premiul “Artistul anului”. Tot Smiley a luat premiul pentru “Albumul anului 2017”, cu materialul discografic “Confesiune”. Alte premii au fost castigate de Directia 5 pentru “Cel mai bun album pop rock”, cu albumul “Happy Day”, dar si de solistul trupei, Cristi Enache, pentru “Cea mai buna voce masculina”.

Printre artistii nominalizati se numara si Mira (pentru “Debutul anului 2017”), dar si Feli (pentru “Cea mai buna voce”) care a urcat pe scena pentru a ridica trofeul lui Smiley si a sustinut un mini-recital. Compozitorul si producatorul din spatele mai multor hituri, Serban Cazan a fost nominalizat alaturi de Alex Pelin si Irina Rimes si a castigat premiul pentru ‘Cel mai bun compozitor”.

Trofeele sunt acordate pentru 16 categorii, pentru care au fost nominalizati 25 de artisti si 24 de piese si albume. Premiile au fost inmanate de invitati speciali, personalitati din industria muzicala si oameni de radio. Castigatorii editiei din acest an au urcat pe scena Salii Radio si au incantat publicul cu un live show plin de energie. In fiecare an, Radio Romania premiaza cele mai bune perforamnte in muzica romaneasca.