TAROM vă așteaptă pentru check-in în terminalul nou al Aeroportului Henri Coandă

aeroport 2Din 24 aprilie a.c  luni spre marți (ora 00.00), compania TAROM vă pune la dispoziție ghișeele de check-in în noul terminal al Aeroportului Henri Coandă (Terminal Plecări Extindere).

Ne așteptăm la un flux crescut de pasageri pentru perioada următoare. Prin urmare, tendința de dezvoltare a companiei TAROM a atras după sine dorința de a le oferi clienților condiții optime, atât în timpul zborului, cât și pe timpul de așteptare la sol.

Fără costuri suplimentare pentru companie sau pasageri, din 24 aprilie, clienții TAROM care își fac check-in-ul la Aeroportul Otopeni sunt așteptați pentru formalități în terminalul nou Plecări Extindere.aeroport 1

Suntem bucuroși să anunțăm pe această cale toți clienții noștri de faptul că noua zonă pusă la dispoziție companiei TAROM de către Aeroportul Henri Coandă este spațioasă și confortabilă.

Planul strategic de revitalizare și dezvoltare pentru Compania Națională TAROM cuprinde măsuri pro-client, țintite în special pe creșterea competitivității în acest segment de piață.

Le mulțumim partenerilor noștri de la Compania Națională Aeroporturi București pentru deschiderea de care au dat dovadă față de Compania TAROM.

 

 

Echipa dumneavoastră TAROM