Actrița Ashley Judd a depus plângere împotriva lui Harvey Weinstein pentru că i-a ruinat cariera

Luni, 30 aprilie, actriţa americană Ashley Judd a depus o plângere împotriva lui Harvey Weinstein pentru distrugerea carierei sale. Producătorul de la Hollywood, aflat în centrul unui mare scandal de hărțuire sexuală, i-ar fi spulberat actriţei toate şansele de a juca în trilogia „Stăpânul Inelelor”. Ashley Judd afirmă că, după ce a rezistat hărțuirii lui Harvey Weinstein, producătorul a criticat-o vehement în faţa regizorului Peter Jackson.
„Cu aceste atacuri nefondate, Weinstein a reușit să o înscrie pe d-na Judd pe o listă neagră şi a pus capăt oportunității acesteia de a lucra la ceea ce a devenit o serie de filme care au adus milioane de dolari și 17 Oscaruri (…) Dl. Weinstein și-a folosit puterea în industria divertismentului pentru a distruge reputația și capacitatea d-nei Judd de a lucra acolo”, denunţă plângerea.
Ashley Judd cere daune pentru acest prejudiciu și promite să vireze banii obţinuţi în Time’s Up, fondul pentru apărarea victimelor hărțuirii sexuale la locul de muncă./rcostea/vdraguta

(www.lesoir.be – 2 mai)