What’s UP se pregateste pentru lansarea noului sau album

Desi abia si-a incheiat mini-vacanta de 1 mai, What’s UP revine cu forte proaspete si multa energie! Artistul se pregateste intens pentru o noua formula de show, dar si pentru viitorul album, #PovesteaInimii, material care urmeaza sa se lanseze in toamna acestui an. Artistul va urca pe scena alaturi de live band-ul sau format din 13 oameni talentati ce canta la vioara, chitara, bass, clape, trompeta, tuba si percutie, pentru un show de exceptie.

“Sunt foarte fericit ca incepe vara, pentru ca in acest an vom avea parte de cateva experiente foarte tari. Vom urca pe aceleasi scene cu artisti internationali, cum ar fi Maluma, Robin Shultz, Juan Macan, vom pleca impreuna cu Andra in Turneul “Aievea”, vom urca pe Arena O2 din Londra, unde vom canta pentru zeci de mii de romani. Sunt foarte fericit ca toate aceste experiente le voi trai alaturi de familia mea, asadar va fi defapt o super vacanta”, declara artistul.

Vara aceasta, il putem vedea pe What’s UP pe aceeasi scena cu artistul de origine columbiana, Maluma, in cadrul festivalului de muzica latino “El Carrusel” si va interpreta unele dintre cele mai cunoscute hituri ale ultimilor ani, printre care “Taxi”, “La tine”,”K la Meteo” si “Piesa mea de dor”, dar si “Ora 2” si “Doare”, piese ce fac parte din seria “Project Islanda”.

Whatzy a cunoscut succesul atat solo, cat si printr-o serie de piese in colaborare cu artisti precum Andra, Alina Eremia, Shift, Dorian Popa si altii. Anul acesta, de ziua lui, artistul a lansat “Ora 2”, urmata de “Hana”, iar de ziua femeii, a facut cadou publicului piesa “Iarta-ma, mama”. Cel mai recent single lansat de catre artist este “Doare”, o piesa compusa de artist alaturi de Marius Moga, Commands si Mitchell Hazlett. Mai mult decat atat, What’s UP pregateste feat-uri surpriza cu unii dintre cei mai iubiti artisti la ora actuala, dar si proiecte noi.