La Mulţi Ani Radio Timişoara!

Jozef Chrena expune la 63 de ani de ziua Radio Timişoara. Unul dintre cei mai cunoscuţi pictori contemporani din Slovacia, Jozef Chrena, expune la Timişoara, de ziua Radio Timişoara. Expoziţia, care însumează peste 20 de lucrări, este deschisă începând de astăzi, la sediul studioului teritorial, de pe strada Pestalozzi numărul 14 A.

Jozef Chrena, în vârstă de 70 de ani, are o colecţie de peste 3.700 de lucrări – tablouri, schiţe şi acuarele, pe care le-a expus în toată lumea, dar este pentru prima dată când îşi prezintă operele în România. Expoziţia de la Timişoara poate fi vizitată non-stop până luni, 7 mai.

Tot astăzi, între orele 9:00 şi 13:00, Radio Timişoara îşi deschide porţile pentru ascultătorii care doresc să îi cunoască pe cei pe care îi ascultă zilnic, realizatori de emisiuni sau prezentatori de ştiri.

Ziua de 5 mai 1955 rămâne una de referinţă, marcând ieşirea în eter a primei emisiuni a studioului teritorial Radio Timişoara. Adevărata renaştere a radiofoniei bănăţene a venit însă în decembrie 1989, odată cu Revoluţia, după o ”tăcere” impusă de aproape 5 ani a posturilor regionale din întreaga ţară. Trecerea în noul mileniu a însemnat modernizarea radicală, transformând radioul într-o adevărată aventură multimedia, la care nimeni nu visa. O puteţi descoperi în fiecare zi ascultând Radio Timişoara, folosind aplicaţia smartphone sau pe internet, la www.radiotimisoara.ro!