Black Sea Defense and Aerospace, la a 7-a ediţie

O expoziţie internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi a celei private a fost deschisă astăzi în incinta Complexului ROMAERO din Capitală. Intitulat Black Sea Defense and Aerospace, evenimentul a ajuns la cea de-a şaptea ediţie. Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, a subliniat reputaţia de care se bucură această expoziţie.
Hans Klemm: Acesta este singurul târg internaţional din România care are certificare oficială din partea Departamentului Comerţului al SUA, şi asta recunoaşte calitatea participanţilor şi a companiilor, dar şi entuziasmul pe care îl aduceţi la această expoziţie. Mi s-a spus că sunt aproximativ 250 de companii prezente la acest târg internaţional. Printre ele se află mai mult de 50 de firme americane. Vă rog să profitaţi de această ocazie pentru a vă informa despre produsele, serviciile şi capabilităţile pe care aceste companii americane le oferă.
Realizator: La rândul său, ministrul apărării, Mihai Fifor, a declarat că România îşi doreşte să devină un hub regional pentru producţia de tehnică militară şi va utiliza fondurile destinate înzestrării Armatei pentru revigorarea industriei naţionale de apărare prin programe de offset, ne-a informat redactorul nostru Radu Dobriţoiu./atataru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 16 mai