Nicole Cherry da ora exacta si lanseaza „Ceasul”

Cinci ani de cariera, hituri cu milioane de vizualizari pe YouTube, emotii nemarginite, sute de mii de cirese, aproape 1.000.000 de followers pe Instagram, Nicole Cherry da ceasul inapoi si merge inainte cu noul single.

In luna mai, luna ce coincide cu aparitia primelor cirese, Nicole Cherry revine cu single-ul „Ceasul”, la un an de la super featuring-ul cu Joey Montana pentru „Soy Como Soy”.
„Ceasul” marcheaza o noua colaborare a lui Nicole cu studiourile HaHaHa Production pe partea de compozitie. Piesa este compusa de catre artista, alaturi de Serban Cazan, Florin Boka, Alexandru Stancu si Feli.

Pentru videoclip, Nicole a lucrat cu Alex Ceausu, regizorul anterioarelor clipuri, precum „Vara mea”, „Se poarta vara”, „Cine iubeste” sau „Memories” – primul videoclip lansat.
Povestea se intampla intr-o capsula a timpului, din care scaparea este doar iubirea. Indiferent de cum se termina povestea, directia este cea pe care ti-o propui tu.

Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Ceasul” in avanpremiera, pe 15 mai, in cadrul unui eveniment in care invitatii au celebrat si 5 ani de cariera ai artistei. Alaturi de Nicole au fost prieteni din muzica, colaboratori, presa, vloggeri, coregrafi, personalitati media, familia etc. Printre acestia s-au numarat Lora, Giulia, Matteo, Jo, Speak, Xonia, Elena Gheorghe, ADDA, Andreea Esca, Lino Golden, Mario Fresh, Ana Baniciu, Codin Maticiuc, Emil Rengle etc.

Daca ar fi sa dam ceasul inapoi, cinci ani de cariera pentru Nicole Cherry inseamna peste 10 hituri lansate, peste 220.000.000 de vizualizari, refrene si show-uri memorabile, primele locuri in topurile muzicale, trofee importante, dar si multe alte activitati demne de un artist de top.