Richy B, Rigo Fuego si Matteo lanseaza single-ul „Rumbudumdum”

Richy B, Rigo Fuego si Matteo, cei 3 party starters, lanseaza imnul unei petreceri – Rumbudumdum.

Piesa compusa si produsa de Richy B, Rigo Fuego, Yerko Budrovich si Matteo este, fara doar si poate, melodia care va da tonul distractiei in vara aceasta. Cei trei si-au unit fortele pentru a-si pune stilurile unice intr-o piesa care creeaza instant dependenta.

Richy B este un artist originar din Chile, care face istorie in Suedia, la fel ca DJ Mendez, Croos Fire, Yei si chiar Tito Beltran. Muzica lui a inceput sa fie auzita, pentru prima data in Chile, pe posturile de radio mai importante, iar, in prezent, piesele lui au succes in tari precum Spania, Norvegia, Suedia, Bolivia, Australia, Peru, Finlanda, Argentina si Chile, printre altele, alaturi de producatorul si prietenul lui, Rigo Fuego.

Richy B va concerta, alaturi de band-ul lui din Suedia, pe 1 iulie, in a doua zi a Festivalului „El Carrusel”, in deschiderea lui Luis Fonsi (Despacito), la Romexpo, Bucuresti.

Richy B a concertat, pe aceeasi scena, cu mari artisti precum Daddy Yankee, Tito el Bambino, Sean Paul (in Europa), Zalo Reyes, Américo, Cuentos de la Cripta (in Venezuela), Kalamy Wey (Panamá) si Fernando Fuentes (Suedia).
Rigo Fuego este un producator, cantaret de rap, din Suedia, cu 5 premii Grammy la activ, de-a lungul carierei lui, alaturi de trupa lui Infinite Mass, dar si Discul de Aur, pentru piesa „Lady” feat Juan Magan, hit in Spania, Uruguay, Peru, Argentina, Chile, Bolivia, Suedia. Totodata, artistul a fost primul care a infiintat o trupa latino, in Suedia, cu mare succes pe piata muzicala scandinava. Acesta canta, de ani de zile, pentru regele Suediei, Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei, fiind, la ora actuala, unul dintre cei mai apreciati cantareti latino de acolo.

Matteo reuseste sa bata record peste record cu piesa „Panama”, track care a cucerit toate topurile din Asia; artistul deja sustinand un turneu, acolo unde asiaticii s-au inghesuit sa il vada. Fenomenul provocat de piesa „Panama” este intitulat „panama dance” si a luat amploare pe YouTube, unde pot fi gasite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de catre profesionisti sau amatori.
Succesul lui Matteo a atins cote fabuloase la inceputul lunii februarie, cand artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a castigat premiul Best Overseas Artist.