ANDRA blochează internetul! Andra a lansat recent single-ul „Sudamericana” și a ajuns #1 în Trending pe YouTube în doar 2 zile de la lansare!

Cifre impresionante pentru piesa „Sudamericana” in doar 2 zile de cand a fost lansata: 1.000.000 de vizualizari in primele 30 de ore, a intrat in YouTube Trending Romania in doar 6 ore, a ajuns pe primul loc in doar 2 zile, iar la 3 zile de cand a fost facuta publica, piesa „Sudamericana” are deja 2.500.000 de vizualizari pe canalul Andrei.

Si performantele piesei nu se opresc aici. Andra a intrat in YouTube Trending in Franta, Germania, Italia sau Franta. In plus, au aparut deja sute de cover-uri si remix-uri pe YouTube, dar si foarte multe coregrafii. Artista reitereaza succesul avut cu hitul „Without You”, piesa lansata alaturi de David Bisbal, mai ales ca este pentru a doua oara cand Andra canta in limba spaniola.

Proiectul Pachanga a intrat în topurile din Europa datorita hitului “Loco”, in 2006. Succesul acestui single, dar si al “Close to you” si “Caliente” le-au adus membrilor concerte in intreaga lume. A urmat apoi o perioada in care cei doi componenti, pe atunci Jay del Alma și Rico, s-au concentrat pe carierele solo. In 2015, a aparut noul album Pachanga in noua formula, adica Jay del Alma si MC Sesman.

Andra are o cariera muzicala de 17 ani si a lansat pana acum 13 albume. Ea face parte din doua dintre cele mai iubite si mai urmarite formate de televiziune, Romanii au talent si Vocea Romaniei Junior. Este unul din cei mai urmariti artisti pe retelele de socializare, avand 3,48 milioane fani pe Facebook, peste 1 milion pe Instagram si 1.2 milioane de abonati pe YouTube.

Victor Rebenciuc – MediaPro Music