Centru-etalon pentru mentenanţa echipamentelor militare, la Târgovişte

Centrul de Întreţinere, de la Târgovişte, va deveni centru-pilot la nivel naţional şi va beneficia de investiţii importante. Afirmaţia a fost făcută de ministrul apărării, Mihai Fifor, în cadrul vizitei pe care o face astăzi în judeţul Dâmboviţa.

Mihai Fifor: Am revenit, astăzi, în judeţul  Dâmboviţa, pentru a putea vedea ce poate face Ministerul Apărării Naţionale pentru a dezvolta în judeţul Dâmboviţa un pol, să zicem, de creştere, pe de o parte, economică şi, pe partea cealaltă, un pol de dezvoltare pentru Ministerul Apărării Naţionale. Suntem la unul dintre centrele de mentenanţă ale Ministerului Apărării Naţionale, intenţionăm ca acest centru să fie dezvoltat în perioada imiediat următoare, prin investiţii foarte serioase, pentru că ne dorim să fie un centru-etalon pentru partea aceasta, de mentenanţă a echipamentelor militare.

Realizator: După ce s-a întâlnit în cursul dimineţii cu autorităţile locale, ministrul Mihai Fifor face o serie de vizite la unităţi şi obiective militare din judeţ. El a mers şi la Mănăstirea Dealu, unde va fi realizat un centru de recuperare a militarilor răniţi în teatrele de operaţii – transmite corespondentul nostru Anda Ştefan./eendrefy/fcostea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 21 iunie