Festivalul Mamaia Copiilor 2018 continuă!

Copiii din toată țara, cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani, au concurat în această săptămână, pe spectaculoasa scenă de la Cazino Mamaia, la secțiunile Interpretare și Show, ultima care a avut loc joi seară.

Cu inocența și entuziasmul lor, copiii au cucerit publicul din fața scenei, dar și telespectatorii care au putut urmări în fiecare seară, în direct, pe TVR 2 și TVR Internațional, întregul show și, în reluare, pe TVR HD.

Secțiunea de Creație va avea loc în această seară, pe aceeași scenă, unde se vor interpreta în primă audiție cele 26 de piese înscrise în concurs. Premiul pentru această secțiune este în valoare de 3.000 de lei, oferit de UCMR-ADA.

Câștigătorii Festivalului Mamaia Copiilor 2018 vor fi anunțați în cadrul Galei de Premiere ce va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00.

În paralel cu desfășurarea concursului, copiii care nu au ajuns în finală susțin spectacole încă de miercuri seară, pană astăzi inclusiv, pe scena din Piațeta Perla Mamaia, începând cu ora 20.00.

Pentru mai multe detalii despre Festivalul Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor 2018 vă invităm să vizitați pagina de web http://mamaiacopiilor.ro și pagina de Facebook https://www.facebook.com/mamaiacopiilor.mamaia.