Nicole Cherry este unul dintre puținii artiști cu 1.000.000 de urmăritori pe Instagram

Nicole Cherry a reusit o performanta greu de atins pe platformele de socializare si a ajuns in topul celor mai urmariti artisti de pe Instagram. Nicole are unul dintre putinele conturi de Instagram cu peste 1 milion de followers, din Romania.
Mai mult, tanara artista se afla in top 10 al celor mai urmarite conturi de artisti, iar postarile ei aduna zeci de mii de like-uri in foarte scurt timp.

Performantele uriase din Social Media nu se opresc aici. Contul ei de Facebook are peste 1.300.000 de like-uri, iar videoclipurile lansate pe YouTube aduna sute de milioane de vizualizari. Drept exemplu este si cel mai recent single, „Ceasul”, care are 14 milioane de vizualizari sau colaborarea cu Alama si Pacha Man pentru piesa „S’agapao”, care intr-un timp scurt a adunat peste 1.5 milioane de vizualizari.

Cel mai vizualizat videoclip ramane in continuare „Se poarta vara”, lansat alaturi de Connect-R, clip care are in prezent 38.000.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al MediaPro Music.

Nicole Cherry a sarbatorit recent 5 ani de cariera; peste 10 hituri lansate, peste 220.000.000 de vizualizari, refrene si show-uri memorabile, primele locuri in topurile muzicale, trofee importante, dar si multe alte activitati demne de un artist de top.

Asculta / Descarca „Ceasul”: https://MediaPro.lnk.to/CeasulPR