Premierul Viorica Dăncilă a făcut declaraţii înainte de şedinţa de guvern de astăzi

Premierul Viorica Dăncilă a făcut declaraţii înainte de şedinţa de guvern de astăzi. Le-a urmărit reporterul nostru Petruţa Obrejan şi ne oferă, în direct, mai multe informaţii. Bună ziua!
Reporter: Bună ziua! Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că va ieşi în această seară la ora 19:00, aici la Palatul Victoria, cu o declaraţie privind rectificarea bugetară, care în opinia sa este una pozitivă, spunând că s-au înregistrat venituri la bugetul general consolidat per sold de aproape 6 miliarde de lei. Anunţul vine şi după o discuţie pe care premierul Dăncilă a avut-o în această dimineaţă pe această tema cu preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu-Tăriceanu şi, respectiv, Liviu Dragnea. De asemenea, premierul a anunţat că angajaţii din sectorul public vor beneficia de o minivacanţă la mijlocul lunii august, astfel, pe lângă ziua de 15 august, ziua Adormirii Maicii Domnului, aceştia vor fi liberi şi în zilele de 16 şi 17 august.
Realizator: Mulţumim. A fost în direct cu noi, de la Palatul Victoria, reporterul nostru Petruţa Obrejan./practica/schelaru

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (2 august)