Consiliul Naţional al PNL se reuneşte la Palatul Parlamentului

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte la Palatul Parlamentului. Alina Stănuţă este acolo şi ne spune în direct ce vor discuta liberalii la această reuniune. Bună ziua! Te ascultăm.

Reporter: Bună ziua! Pe agenda de lucru a Consiliului Naţional de astăzi al PNL figurează, între altele, adoptarea criteriilor calendarului şi procedura de întocmire a listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc anul viitor. Un alt punct al ordinii de zi se referă şi la calendarul pentru desemnarea candidaţilor la funcţia de primar în municipiile reşedinţă de judeţ.

Totodată, se aşteaptă şi adoptarea unui document privind principiile bunei guvernăti liberale. Deşi pe ordinea de zi figura şi modificarea statutului partidului, într-o şedinţă care a avut loc în această dimineaţă la Parlament, liberalii au decis să renunţe la acest punct de pe ordinea de zi. Din moment în moment este aşteptat aici şi preşedintele Klaus Iohannis care şi-a anunţat intenţia de a participa la reuniunea liberalilor./rpatulea/lbadiu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 4 august