„Tigroaicele” își testează forțele în Muntenegru

Înainte de startul sezonului, handbalistele de la CSM București vor sta în cantonament la Podgorica și vor juca două meciuri amicale cu Buducnost.

Acesta este planul de bătaie al handbalistelor de la CSM București înainte de startul noului sezon competițional.

„Tigroaicele” vor avea primul joc oficial la 25 august, în Supercupa României, în compania celor de la HCM Râmnicu Vâlcea, iar în Liga Națională vor porni la drum în septembrie, cu o deplasare la Zalău, în prima etapă.

Până la startul competițiilor, jucătoarele lui Magnus Johansson și Adrian Vasile sunt concentrate sută la sută la perioada de pregătire, una extrem de importantă în programul echipei.  Între 5 și 11 august, campioanele României au cantonament în Muntenegru, la Podgorica, acolo unde vor juca și două meciuri de verificare (7 și 10 august) în  compania celor de la Buducnost.

”Stăm o săptămână în Muntenegru, nu vrem să facem multe meciuri amicale, ci puține, dar de calitate. După meciurile cu Buducnost putem să ne dăm seama la ce nivel suntem. E important să-mi cunosc cât mai bine jucătoarele, trebuie să fie fizic foarte bine pregătite la startul sezonului”, ne-a declarat Magnus Johansson, antrenor CSM București.

” Antrenamentele sunt grele, dar este pre-sezon și e normal să fie dificil. Cea mai grea parte este cantonamentul, iar acum, pentru mine, e și mai dificil că totul este nou: echipa, fetele, casa, orașul este mare, e mult trafic… Sunt fericită că fetele m-au primit foarte bine. Buducnost este o echipă bună, e important să jucăm meciuri, sunt mai bune decât antrenamentele ”, apreciază Barbara Lazovic, inter CSM București.

” Ne-am pregătit foarte bine, am fost fericită să mă revăd cu fetele și să le cunosc pe cele noi. Perioada de cantonament e grea, toate fetele abia așteaptă să terminăm partea de pregătire și să înceapă meciurile. Sunt fericită că mergem la Podgorica, este important să avem meciuri tari înainte de startul sezonului. Buducnost are o echipă bună, o apărare solidă, iar partida contra lor ne va ajuta să ne îmbunătățim jocul”, povesteşte Majda Mehmedovic, extremă CSM București.

Sunt cu gândul mereu la Liga Campionilor

Tigroaicele nu-și ascund planurile pentru noul sezon competițional. Pe lângă obiectivele de pe plan intern (Supercupa României, campionatul și Cupa României), handbalistele de la CSM București țintesc să cucerească din nou trofeul Ligii Campionilor, așa cum au făcut-o și în 2016. Tocmai de aceea, toate gîndurile lor zboară către fazele superioare și Final Four-ul de la Budapesta.

” În afară de noi, 4-5 echipe sunt puternice și se vor lupta pentru Liga Campionilor: Gyor, Rostov, Brest și Buducnost, poate și echipele scandinave să producă surprize. Cel mai important pentru noi este să jucăm rapid, să alergăm mult și să avem multă energie în apărare, apoi vom lua totul pas cu pas” – Magnus Johansson, antrenor CSM București.

Sinteză: Mariana Drăgoi