După cum spune şi titlul: durează mai mult să scrii reţeta (şi sa cumperi ingredientele) decât să o prepari. Dintr-un foc:
  • 140 grame ciuperci din conservă (dacă vreţi ciuperci proaspete, puneţi şi curăţatul lor la socoteală)
  • 280 grame mix mexican (mazăre, porumb şi ardei) – se găsesc conserve mici de câte 140 de grame la supermarket
  • 80 grame pastă de tomate
  • 50 grame pastă de curry roşu (iute)
  • 100 grame brânză rasă Gran Padano (neapărat asta, se potriveşte de minune în amestec) sare, piper, oregano şi curry
Într-o tigaie bine încinsă se călesc în ulei de măsline ciupercile şi mixul mexican. Se adaugă pasta de tomate plus pasta de curry dizolvate în puţină apă. Plus sarea, piperul şi restul condimentelor. După ce se stinge focul, se lasă puţin la răcit şi se pune deasupra brânza Gran Padano (ca să nu se topească) Incredibil, dar asta e tot.
Poftă bună!
Daniela Sîrbu, RADOR