Europa League: FCSB luptă și nu pierde în Croația

Pe un teren cum nu întâlnești nici în liga a doua, vicecampioana României a remizat scor 0 la 0 contra lui Hajduk Split.

Croații, cu talie de luptători și stil de jucători de rugby, au demonstrat încă din primele minute că își „merită” renumele de băieți răi.
Lovituri cu cotul în figură, faulturi de la spate, durități la tot pasul, acesta a fost „meniul” servit de gazdele din această seară, nesancționat de către arbitrul portughez care a fost în schimb foarte „darnic” cu avertismentele arătate jucătorilor noștri pentru faulturi mult mai puțin dure.

Fotbalul adevărat a lipsit aproape cu desăvârșire, spectacolul cu faze de poartă și calitate tehnică fiind ceva îndepărtat de ce au arătat ambele echipe.

Roș-albaștrii nu au reușit să impună jocul combinativ cu care ne-am obișnuit, „copiii-minune” Tănase și Man, evaluați de George Becali la zeci de milioane, fiind niște fantome timide speriate de atmosfera făcută de spectatori și de jocul dur al adversarilor.

S-au remarcat Teixeira (care joacă de parcă ar avea cu zece ani mai puțin), bizonul Gnohere (care a hărțuit permanent apărarea adversă) și linia de fundași care s-a bătut la propriu cu arțăgoșii atacanți croați.

Concluzia este simplă…calificarea se joacă pe Arena Nationala săptămâna viitoare!

Bucuresti FM