Circulaţie feroviară întreruptă între Caracal şi Craiova

Realizator: Circulaţia feroviară este întreruptă şi la această oră între Caracal şi Craiova, după ce un tren de marfă a deraiat pe un pod, în zona localităţii Cârcea. Nu sunt persoane rănite, dar intervenţia va fi de durată, pentru că mai multe vagoane au căzut în râu, a precizat pentru Radio România Craiova colonelul Cătălin Cotoc, prim adjunctul inspectorului şef ISU Craiova.
Cătălin Cotoc: Şapte din ele sunt deraiate, cinci răsturnate în râpa de sub pod, la circa 20 m sub nivelul terasamentului căii ferate. Celelalte sunt agăţate din garnitura rămasă. Locomotiva şi primul vagon nu au deraiat. Totodată se acţionează pentru poluare în imediata vecinătate a râului Fântâniţa. Nu avem victime, iar la faţa locului sunt prezente, pe lângă celelalte autorităţi de la CFR Marfă şi Călători, structuri ale poliţiei transporturilor, ale ISU şi ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
Realizator: CFR precizează că trenul era al unui operator privat şi transporta produse petroliere. Un tren de călători care circulă de la Bucureşti la Timişoara este blocat în zonă./ovidiu/aionescu

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (12 august)