Feli lanseaza piesa „Canta”, un featuring cu Guess Who

Feli, una dintre cele mai surprinzătoare artiste din România, lansează o nouă melodie, “Cântă”, un featuring cu Guess Who.

Piesa vorbeşte despre încredere, susţinere şi motivatie. “Eu, la un moment dat, în viaţă am fost <<nevoită>> să îmi fiu propriul psiholog. Într-o lume în care mulţi ne transformăm în roboti, nu ne mai dăm voie să simţim, vedem de multe ori partea goală a paharului, muzica mereu m-a pus pe picioare. Mi-am urmat inima si visul cu răbdare. Muzica, aşa cum am spus-o în repetate rânduri, VINDECĂ! Şi pe mine, şi pe tine şi întreg globul pământesc. Îi mulţumesc lui Guess pentru prietenie, autenticitate şi pentru mesajul lui care a completat perfect <<Cântă>>. De la prima ascultare a instrumentalului am ştiut că TREBUIE să fie Guess Who cel cu care voi împărţi piesa”, spune Feli.

Videoclipul este regizat de Ionuţ Trandafir.

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus în 2015 şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards.

RADOR – 16 august