Richard Gere va deveni tată pentru a doua oară, la vârsta de 69 de ani. Potrivit ABC, soţia actorului, în vârstă de 35 de ani, a actorului hollywoodian, Alejandra Silva, aşteaptă un copil. Actorul are deja un fiu de 18 ani cu cea de-a doua soţie, actriţa Carey Lowell, cu care a fost împreună din 2002 până în 2015. În luna aprilie a acestui an, după o convieţuire de trei ani, Gere s-a căsătorit civil cu tânăra Alejandra, la Madrid. Cu această ocazie, starul hollywoodian a dezvăluit pentru revista spaniolă „Hola!”: „M-am căsătorit cu o femeie inteligentă, sensibilă, implicată în viaţa socială, distractivă, răbdătoare, capabilă să ierte, care este şi o mare bucătăreasă care pregăteşte cele mai bune salate din lume!”. Şi a concluzionat, astfel: „Sunt cel mai fericit bărbat din Univers, cum aş putea să nu fiu?!”.
În rest, nici Alejandra nu a ratat ocazia să îşi manifeste dragostea pentru Richard Gere: „Mi se pare că trăiesc o poveste. El este cel mai umil, sensibil, afectuos, atent distractiv şi generos bărbat pe care l-am cunoscut. Ce pot să spun? Sunt atât de îndrăgostită! Nu există zi în care să nu îmi spună cât sunt de importantă pentru el”.
Tânăra soţie a lui Gere este o femeie de afaceri foarte celebră şi, ca şi soţul ei, este implicată de mult timp în apărarea drepturilor omului, element care cu siguranţă a contribuit la închegarea relaţiei lor. De mai mulţi ani, Richard Gere este un susţinător activ al Organizaţiei Survival International, care apără drepturile omului în rândul popoarelor indigene. Protagonistul filmului „Pretty Woman” a fost implicat şi în lupta împotriva SIDA, lupta pentru pace şi egalitate socială în India./oavram/vdraguta
(www.huffingtonpost.it)

Traducerea: Oana Avram

RADOR, 17 august 2018