Restricţii de trafic în Bucureşti şi în ţară

Astăzi, de la ora 10:30 până la 16:30, circulaţia va fi închisă pe Calea Victoriei, tronsonul dintre bulevardul Dacia şi strada Ion Câmpineanu, şi pe bulevardul Ştirbei Vodă, între Berzei şi Calea Victoriei, pentru Supercupa României la karting electric.

Cum se circulă la această oră pe şoselele principale din ţară aflăm de la comisarul şef de poliţie Cătălin Bocai.

Cătălin Bocai: Centrul Infotrafic al Poliţiei Române vă informează că în judeţul Bistriţa, pe DN 17 Beclean-Bistriţa, pe raza comunei Şieu Măgheruş, traficul rutier se desfăşoară îngreunat – pe un fir, alternativ, în ambele sensuri – din cauza unui grav accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. În urma evenimentului, trei persoane au fost rănite grav. Se estimează ca în aproximativ trei sferturi de oră traficul rutier să fie reluat în condiţii normale.

La această oră, se circulă în condiţii destul de bune în întreaga ţară, în special pe autostrăzile A1, A2 şi A3, precum şi pe DN 1. Ne aşteptăm însă ca, din cauza numărului mare de autovehicule, să se circule îngreunat în special pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, precum şi pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers dinspre litoral către Capitală. În aceste condiţii, le recomandăm şoferilor să ruleze cu prudenţă şi să nu pornească la drum dacă sunt obosiţi sau dacă au consumat băuturi alcoolice.

Precizez că şi astăzi un număr important de poliţişti rutieri vor fi prezenţi pe majoritatea arterelor rutiere din ţară, în scopul fluidizării traficului, dar şi pentru a preveni producerea unor accidente rutiere nedorite./cvanatoru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 august