HotelGuru.ro: 60% dintre solicitarile de cazare in Romania mentioneaza plata cu vouchere de vacanta

Introducerea voucherelor de vacanta a revolutionat piata turistica din Romania. Peste 60% dintre cererile inregistrate de site-ul de rezervari turistice HotelGuru.ro fac referire la achitarea calatoriilor cu vouchere de vacanta.

Voucherele de vacanta au fost oferite in aceasta primavara angajatilor in institutiile statului. Valoarea cumulata a voucherelor primite de un angajat este de 1450 lei. Acestea pot fi folosite pentru a achita cazarea, masa sau transportul pentru o vacanta in Romania. Nu sunt transmisibile si nu pot fi vandute / schimbate.

Portalul de rezervari turistice HotelGuru.ro are listate peste 1900 proprietati din Romania. Specificul portalului este ca turistii pot face doar rezervarea online. Plata este operata ulterior, la momentul cazarii, direct catre pensiunea unde vor alege sa se cazeze. De aceea prezinta si avantajul ca turistii sa isi poata achita ulterior vacanta cu vouchere, bineinteles daca proprietatea aleasa permite acest lucru.

Hotelurile medii si mari accepta vouchere de vacanta

Daca pensiunile de mici dimensiuni evita plata prin vouchere de vacanta, hotelurile medii si mari nu pun probleme in a accepta plata cu vouchere de vacanta.

Litoralul, Valea Prahovei si statiunile balneoclimaterice – cele mai cerute destinatii din Romania

Cele mai solicitate destinatii pentru plata cu voucherele de vacanta raman cele de pe Valea Prahovei, litoral si statiunile balneoclimaterice din vestul si centrul tarii.

Despre HotelGuru.ro

HotelGuru.ro este un portal de rezervari online care are listate 1900 de unitati de cazare din Romania, din totalul celor 127.000 de unitati de cazare din intreaga Europa, afisate pe site. Pe HotelGuru.ro pot fi facute rezervari atat la pensiuni, cat si la hoteluri de 5 stele. HotelGuru.ro este parte a grupului Szallas.hu din Ungaria, ce a generat rezervari de peste 25 de milioane de euro, anul trecut, in Europa Centrala si de Est.

Szallas.hu a fost desemnata de catre Deloitte in raportul sau “Technology Fast 50 in Central Europe” drept compania cu cea mai mare crestere din Europa Centrala, activa in domeniul tehnologiei.