Expoziția casei de licitații Lavacow ajunge în Poiana Brașov!

În perioada 24-28 august va avea loc la Hotelul Alpin din Poiana Brașov expoziția licitației Lavacow din data de 17 septembrie. În cadrul acestei expoziții vizitatorii Hotelului Alpin se vor putea delecta cu o selecție din lucrările unora dintre cei mai cunoscuți, apreciați artiști postbelici și contemporani din România. Lucrări ale artiștilor: Corneliu Baba, Horia Bernea, Roman Cotoșman, Paul Neagu, Horia Damian, Marin Gherasim, Ion Pacea, Mihai Sârbulescu, Sorin Dumitrescu, Paul Gherasim, Horea Paștina, Victoria Zidaru, Ioan Sbârciu, Ioana Bătrânu, Mircea Maurice Novac și mulți alții vor putea fi admirate în zilele de 24, 25, 26, 27 și 28 august la Hotelul Alpin din Poiana Brașov.

“Dorim să aducem expoziția în inima țării pentru că arta se contemplează cel mai bine în prețioasele momente de răgaz dintr-o vacanță. Relaxarea creează un prilej extraordinar de conexiune cu arta. Vizitatorii expoziției vor putea descoperi atât poveștile din spatele șevaletelor, cât și argumentele investiționale în ceea ce privește arta prezentului. Așadar, vă așteptăm începând de vineri 24 august până marți, 28 august să vă bucurați de frumoasele noastre lucrări”, ne-a declarat Cristina Cojucar Toma, Marketing & Sales Director al casei de licitații Lavacow.

Între timp toate loturile licitației din 17 septembrie pot fi admirate accesând site-ul Lavacow.com.

Despre Lavacow

Lavacow.com este prima casă de licitații online care oferă iubitorilor de artă din toată lumea un spațiu virtual în care pot licita pentru lucrări de artiști contemporani din Europa de Est. Lansată în 2014, platforma Lavacow.com revoluționează piața de artă. Singularitatea conceptului propus de Lavacow constă în “The Revolutionary Auction Room” ce permite utilizatorilor să experimenteze fiorul unei licitații de artă într-o simulare online de tip joc. Fiecare utilizator își poate personaliza prezența printr-un avatar, poate folosi un alias și afișa public țara sa de proveniență.