Ora de caligrafie la Muzeul Național Cotroceni

INVITAȚIE DE PRESĂ

Mihai Șora, Cristian Tudor Popescu, Maia Morgenstern, Marius Manole și alte personalități ale României, colegi de bancă pentru copiii din generația “singur acasă”, ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate. Vă invităm miercuri, 5 septembrie, începând cu ora 10:00,  la prima Oră de Caligrafie din acest an școlar, care va avea loc la Muzeul Național Cotroceni. Evenimentul, aflat anul acesta la a doua ediție, este un îndemn în favoarea scrisului de mână și a educației temeinice, în contextul în care Caligrafia a fost scoasă din programa școlară.

La Ora de Caligrafie vor participa copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate, de care se îngrijește Organizația Salvați Copiii.

În cadrul evenimentului, directorul general al Muzeului Național Cotroceni, Liviu Jicman, va vorbi despre rolul și implicarea instituției în acest proiect. Ora de caligrafie va fi susținută de învățătoarea Cristina Senoș, de la Școala gimnazială nr.1 “Sfinții Voievozi” din București, împreună cu elevi ai claselor I-IV aflați în grija Organizației Salvați Copiii.

Vă așteptăm!

Cu sprijinul: Organizației Salvați Copiii

Parteneri: Catena, Fives, Editura Paralela 45, Inquam Photos

Partener media principal: Radio Guerrilla

Parteneri media: Newsweek, PR România, TVR, Agenţia Naţională de Presă Agerpres, Radio România, Radio România Cultural, Radio România Actualităţi, Radio România Internaţional, Radio România Bucureşti FM, Rador, HYPTV, Diplomat Club, Traveller Magazin, ArtOut, Fundaţia Culturală „Magazin Istoric”, Historia, Radio Trinitas, Q Magazine, Revista Timpul.