Campioana la volei și-a adus antrenor secund din Turcia

Campioana țării la volei feminin, CSM București, și-a mărit staff-ul tehnic cu un antrenor secund conațional cu principalul Ferhat Akbaș

Caner Atasever:” În Turcia, când spui România, spui Hagi”

Voleibalistele de la CSM București au avut un sezon de vis, finalizat cu câștigarea campionatului și a Cupei României. Pentru noua stagiune, tigroaicele își doresc cel puțin tot atâtea trofee și un parcurs cât mai lung european, în Liga Campionilor.

Tocmai pentru a face față cu brio pe toate fronturile, echipa din capitală s-a întărit substanțial pe toate planurile, inclusiv la nivelul băncii tehnice. Astfel, din noul sezon, alături de Ferhat Akbaș va fi conaționalul său Caner Atasever, fost antrenor secund la Fenerbahce Istanbul și la naționala Turciei.

Caner Atasever se află la prima sa experiență în România și a povestit ce l-a determinat să aleagă CSM București și ce planuri are cu tigroaicele.

”Ferhat m-a sunat să vin la club, avem ambiții mari. Înainte să ajung la CSM știam doar lucrurile despre care Ferhat mi-a vorbit… mi-a spus lucruri frumoase despre club și despre România, iar eu sunt încântat că am venit aici. În liga națională sper că o să facem o treabă bună, iar în Liga Campionilor, dacă avem o grupă bună, putem avea victorii. Avem valoare și ne putem bate de la egal la egal cu oricine”, spune  Caner Atasever, antrenor secund volei feminin CSM București.

Mariana Drăgoi