Şcolile ar putea avea căldură, la cerere, de la RADET

RADET Bucureşti este pregătită să furnizeze căldură, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care doresc începerea furnizării agentului termic pentru încălzire. Reprezentanţii instituţiilor mai sus menţionate, pot solicita acest lucru prin formularul de contact existent pe site-ul regiei.
Aşadar, RADET poate furniza, exclusiv la cerere, agent termic pentru încălzire, înainte de îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/16.05.2018: “începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00 – 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici”, informează un comunicat primit la redacţie.
RADET Bucureşti este un prestator de servicii de interes local care exploatează rețeaua de termoficare a Municipiului București.  Compania furnizează energie termică pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.
Sinteză: Mariana Drăgoi