Don Pasquale în recital

Asociaţia Home of Strings dă startul proiectului  ,,Opera în recital”, prima reprezentaţie  fiind Don Pasquale de G.Donizetti, miercuri, 10 octombrie, ora 19, la Ateneul Român, sala mică. Durata evenimentului este de 2 ore şi 20 de minute.

Distributia artistică este următoarea:

Don Pasquale-Mihnea Lamatic

Doctor Malatesta-Fang Shuang

Ernesto-Mihai Urzicana

Norina-Maria Ungheanu

Notar-Sergiu Neamţu

Pianist-Tudor Scripcariu

Don Pasquale (un burlac  de 70 de ani care trăiește în Roma) a dorit o căsătorie între nepotul său orfan, Ernesto, și o femeie bogată. Ernesto este îndrăgostit de Norina, o văduvă frumoasă, dar săracă, și refuză să se supună cerințelor unchiului său. Ca pedeapsă pentru neascultarea lui Ernesto, Don Pasquale a decis să îl dezmoștenească pe Ernesto și să-şi caute o tânără mireasă .  În acest scop, îi cere ajutor prietenului său, doctorul Malatesta. Doctorul o va prezenta pe Norina ca fiind Sofronia, sora lui crescută la mânăstire. Pasquale, încântat de cuminţenia şi virtutea tinerei, se însoară cu ea.

Spectacolul este un eveniment  închinat  belcanto-ului italian.  Asociaţia Home of Strings doreşte să aducă ,,Măriei Sale, Publicul’’, titluri de opere interpretate integral acompaniate de pian. Transmiterea cunoştinţelor publicului  şi a dobândirii experienţei scenice este crucială pentru generaţiile tinere , fie că vorbim de balet, dramă sau muzică.

Vă aşteptăm, aşadar, cu mult drag, miercuri seara, 10 octombrie, începând cu ora 19, sala mică a Ateneului Român Bucureşti.

Mulţumim Filarmonicii  ”George Enescu” pentru colaborare şi incredere.

Mulţumim sponsorului nostru principal, MOBEXPERT.

De asemenea mulţumim sponsorilor:   Banca Centrală Cooperatistă Creditcoop, Nufărul, Dentexcela 3, El Studio

Mulţumim partenerilor Media:  Radio Clasic, 4arte, Bucharest Cultural Events, Cariere, Qmagazine, Manager express, News24, Financiarul.ro, Onlinegallery, PRwave, Agentia de presă Rador, Videoone Film, Cultural BZI, Centrul de presă, SemneBune, Agerpres.

Biletele se pot procura de la casa de bilete a Ateneului Român din Bucureşti.  Telefon  +40-21-315 6875 si online http://rezervari.fge.org.ro/book/index.php?id=1976

Detalii pe https://homeofstrings.blogspot.HYPERLINK „https://homeofstrings.blogspot.ro/”ro/

https://www.facebook.com/Home-of-Strings-639129372881945/