Fosta membră a trupei Lala Band, Alexia Țalavutis,  cântă și dansează din copilărie, iar „Lumea Mea”, prima ei piesă, este rezultatul experiențelor și călătoriilor muzicale interioare, rezumate într-o invitație-îndemn în universul ei optimist, plin de soare și energie pozitivă.

„Piesa „Lumea Mea” s-a născut într-un moment în care mi-am amintit că atunci când eram mică, eram foarte fericită, optimistă, plină de viață și bucuroasă să fiu pe scenă, să cânt, să joc, să dansez, să spun poezii, trebuia doar să mi se dea un microfon… N-aveam emoții. Mi-am dat seama că așa sunt și acum și mi-am dorit enorm să împart fericirea asta cu fanii. Așa mi-a venit ideea să scriu o piesă despre o lume a mea, plină de iubire și zâmbet, o lume care poate fi A Ta și a Tuturor. O lume în care totul este permis dacă ai zâmbetul la tine. Împreună cu Victor B si Regyna, am început să punem lumea mea pe muzică. „Lumea Mea” este o piesă care s-a născut din suflet și care sper să aducă zâmbet în sufletele celor care o ascultă” , mărturisește artista.

Clipul regizat de Vlad Oancea exprimă energia care o caracterizează prin cadre de inspirație din anii ’80 – în care domină cele mai vesele culori, care vibrează în universul disco si efervescent al piesei si al mesajului care o însoțește. 

Sinteză: Mariana Drăgoi