Procurorul general al Bulgariei a calificat crima de la Ruse drept un „atac brutal”

Procurorul general al Bulgariei, Sotir Ţaţarov, a calificat crima de la Ruse drept un „atac brutal”. „Ipoteza asupra căreia se lucrează în acest moment este un atac spontan. În cadrul interogatoriului din Germania, Severin Krasimirov nu a negat crima comisă, a descris-o fragmentat şi a refuzat să vorbească despre agresiunea sexuală asupra victimei„, a adăugat Ţaţarov.
Potrivit procurorului general al Bulgariei, autorul crimei a recunoscut că a consumat alcool şi droguri înainte de comiterea omorului.
Până în acest moment, nu există date potrivit cărora criminalul suferea de vreo boală psihică. De la bun început, noi nu am exclus absolut nicio variantă. După extrădarea sa, urmează o parte amplă a investigaţiei. Profilul psihologic, elaborat înainte de a fi cunoscut infractorul, corespunde 90% personalităţii acestuia. Este vorba despre o gândire primitivă, un instinct primitiv, o cruzime inexplicabilă şi perversiune. Pe corpul victimei există urme biologice care corespund perfect profilului ADN al lui Krasimirov„, a mai spus procurorul general al Bulgariei./ddaniela/dsirbu

www.novini.bg – 16 octombrie