Celebrul musical Mamma Mia vine la Bacău și Iași pe 5 și 7 noiembrie

Artiștii din „MAMMA MIA!” pornesc în turneu în Moldova si ajung la Bacau si Iasi!

În premieră la Bacău, spectacolul „MAMMA MIA!” va ajunge în Moldova, pe data de 5 noiembriela Teatrul de Vară „Radu Beligan”, de la ora 19:00 dar si la Iași pe 7 noiembrie la Sala Polivalenta! Biletele se gasebsc pe iabilet.ro iar o parte din categorii sunt deja sold-out.  LoredanaCornel Ilie, Ana Munteanu dar si ceilalti actori va promit doua seri magice!

CUMPARA BILETE

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music”, „The King and I” și până la „Damn yankees”, cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!”, în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

bBiletele sunt disponibile pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea din toata tara, iar toți cei care vor să afle mai multe detalii despre spectacolul din Bacău, de pe 5 noiembrie, dar și despre cel din Iași, pe 7 noiembrie pot intra pe mammamiathemusical.ro.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

RADOR – 29 octombrie