Mandinga lansează „Soy de Cuba”

Mandinga lanseaza „Soy de Cuba”, o piesa cu un sound surprinzator, insotita de un videoclip hot, filmat pe strazile pline de culoare ale Cubei. Piesa este compusa de Barbara Isasi, Alex Antonescu, Catalin Tamazlicaru, Alexander Himely, Damian Salazar si produs de Nomad Music.

„«Soy de Cuba» e o piesa foarte diferita fata de ce am lansat pana acum si am pus cu totii suflet in acest project. Imi place foarte mult ca piesa incepe cu un mood de trap urban si reuseste sa se combine pe parcurs cu vibe-ul latino. Multumesc producatorilor de la Nomad Music, regizorului si echipei lui si multumesc Cat Music, care ne ajuta sa ajungem cat mai departe prin muzica noastra. Speram foarte mult sa va placa ce a iesit. Chiar daca vremea nu mai e atat de prietenoasa, noi va aducem caldura, cu un vibe fresh si hot”, marturiseste Barbara Isasi.

Solista trupei a fost foarte incantata si uimita in acelasi timp de frumusetile Cubei. „Pentru mine a fost socant faptul ca am mers in Cuba sa filmam. Desi tatal meu e cubanez, eu nu eram familiarizata cu locul”, adauga aceasta. Filmarile au durat 3 zile, iar videoclipul a fost regizat de catre Alex Volintiru.

„Soy de Cuba” este cea de-a patra piesa pe care trupa o canta alaturi de Barbara Isasi. Din 2016, Mandinga o are ca solista pe frumoasa artista, tanara talentata care in 2013 a participat la „Vocea Spaniei”, in 2016 la „Vocea Romaniei”, iar acum la „Te cunosc de undeva”. Pana in prezent, Mandinga a lansat piese precum „Arquitectura”, „Besame”, „Aventura” (ft. Erik), „Bling” (Ft. Muneer), „Hello” (Ft. Fly Project), „La vita e bella”, „Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)” (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari.

Geanina SAVU
PR Manager

mobile: +40731 303 818
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucuresti, Romania
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91

www.catmusic.ro
www.catmusic.me

RADOR – 13 noiembrie