Inainte de 1 decembrie, Voltaj lanseaza „100 de ani”, o melodie ale carei versuri sunt compuse special pentru aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire de catre fanii trupei. Pe 30 noiembrie, trupa va canta publicului din Alba Iulia piesa „100 de ani” si va crea un flashmob special.

„Pentru ca intotdeauna am avut o legatura stransa cu fanii nostri, ne-am gandit sa sarbatorim impreuna cu ei cei 100 de ani de la Marea Unire, ei sa fie cei care compun versurile piesei si noi melodia. Urma sa cantam pe 1 decembrie aceasta piesa, dar pentru ca am fost foarte incantati de cum a iesit, am decis sa o lansam un pic mai devreme, ca ea sa poata sa ajunga la urechile cat mai multor romani pana la Ziua Nationala”, declara Calin Goia.

 In 2016, Voltaj a lansat albumul „X”, material ce contine 10 piese, printre care „Din toata inima”, „De la capat”, „Kori Gent”, „Nana” (alaturi de Ruby), „A XII-A”, „Anotimpuri”, „X”. Pana in prezent, trupa a lansat hituri precum „Pic, pic”, ‘Da vina pe Voltaj”, „Si ce”, „Meci de box”, Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Tarziu pentru “Cred ca-s HIP” si au lansat alaturi de peste 200 de tineri talentati single-ul si clipul “Dincolo de stele”. Anul trecut, in prag de sarbatori, Voltaj si Andra au colaborat pentru „Nu doar de ziua mea”, o poveste emotionanta insotita de un videoclip realizat de Roman Burlaca. La inceputul lunii noiembrie, trupa a lansat “Amprente”, o piesa cu un sound surprinzator care se imbina perfect cu vocea solistului, Calin Goia.