Liviu Dragnea a reacţionat la încercarea opoziţiei de a-l revoca din funcţie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a reacţionat cu puţin timp în urmă la încercarea opoziţiei de a-l revoca din funcţie. Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea: „Aşa au vrut să ia cu japca şi Guvernul şi vor în continuare să-l ia cu japca, vor să ia cu japca şi Parlamentul României. Cu japca înseamnă dincolo de lege şi încălcând legea şi vor să ia şi România. Nu se întâmplă nimic fără coordonarea Klaus Iohannis. Câteva săptămâni bune, o parte dintre liberali şi unii foşti membrii PSD se tot lăudau cu faptul că îl au în spate pe Klaus Iohannis şi care împinge lucrurile şi care îi protejează pe toţi şi îi încurajează să se mobilizeze pentru a da jos Guvernul, pentru a lua cât mai mulţi membri PSD, pentru a revoca conducerea Camerei Deputaţilor”.
PNL a încercat, cu sprijinul USR şi PMP, să introducă pe ordinea de zi a plenului o cerere de revocare a preşedintelui şi vice-preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, respectiv  Florin Iordache. Deputaţii PSD şi ALDE au considerat că votul a fost dat cu încălcarea regulamentului, care prevede că doar liderul deputaţilor PSD ar fi putut cere revocarea conducerii Camerei./mnecula/gpodea

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 5 decembrie)