Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, marea câștigătoare a emisiunii concurs „Te cunosc de undeva”

Cei de la Mandinga o sarbatoresc pe Barbara Isasi, solista trupei! Frumoasa artista s-a transformat in Ali, personajul Christinei Aguilera din musical-ul „Burlesque”, a cucerit publicul cu interpretarea sa extraordinara din marea finala si a castigat sezonul 13 al emisiunii concurs „Te cunosc de undeva”.

„«Te cunosc de undeva» a fost un proiect foarte important pentru mine. M-am bucurat mult cand am aflat ca o sa particip si, desi mi-a fost un pic frica din cauza limbii, a fost o provocare pe care am reusit sa o duc la capat. M-a surprins mult sa gasesc o gasca atat de misto si prietenoasa si toti m-au ajutat sa ma simt bine si sa ma dezvolt. Am invatat multe lucruri, iar profesorii mi-au dat multe sfaturi. Primele gale au fost grele, chiar mi-am fisurat meniscul si credeam ca nu o sa iasa bine, insa, viata m-a surprins si mi-a oferit o experienta extraordinara. M-am descoperit mai mult, am aflat chestii pe care nu le stiam inainte. «Te cunosc de undeva» m-a facut mult mai libera si m-a ajutat mult sa-mi controlez emotiile. Sunt recunoscatoare intregii echipe, dar si trupei Mandinga pentru sustinere, care este a doua familie pentru mine. Cel mai important sprijin mi l-a oferit iubitul meu, care a fost alaturi de mine de la prima gala pana la ultima repetitie. Ii multumesc din suflet ca a avut atat de multa rabdare cu mine si ca m-a sustinut maxim. Vreau sa dedic lui victoria mea”, declara Barbara.

Cea mai recenta piesa a trupei Mandinga, „Soy de Cuba”, este cea de-a patra pe care trupa o canta alaturi de Barbara Isasi. Din 2016, Mandinga o are ca solista pe tanara artista care in 2013 a participat la „Vocea Spaniei” si in 2016 la „Vocea Romaniei”. Pana in prezent, Mandinga a lansat piese precum „Arquitectura”, „Besame”, „Aventura” (ft. Erik), „Bling” (Ft. Muneer), „Hello” (Ft. Fly Project), „La vita e bella”, „Cand va fi mai rau (asa sa ne fie)” (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizari.

Geanina SAVU
PR Manager CAT Music

mobile: +40731 303 818
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucuresti, Romania
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91
www.catmusic.ro
www.catmusic.me