Mierea de salcâm este considerată una dintre cele mai bune din lume. Printre beneficiile consumului de miere de salcâm se numără: creşterea energiei, scăderea în greutate, prevenirea bolilor cardiace şi îmbunătăţirea sănătăţii pielii. Poate fi folosită în bucătărie, dar şi în scopuri medicinale. Cei care doresc să slăbească pot utiliza mierea de salcâm ca trataemnt natural. Mierea de salcâm stimulează metabolismul şi consolidează sistemul imunitar. De asemenea, ajută la prevenirea infecţiilor în organism. Este recomandată copiilor şi tuturor celor care se recuperează după o perioadă de epuizare, stres sau boală. Bogată în antioxidanţi, contribuie la îmbunătăţirea apetitului şi la tonifierea organismului. De asemenea, consumul de miere de salcâm reduce efectele negative ale stresului oxidativ şi riscul bolilor cronice, cum ar fi bolile cardiace, artrita şi cancerul. Totodată, reduce nivelul de zahăr din sânge. Mierea de salcâm este o sursă bogată de vitamina C şi de minerale, inclusiv cupru, calciu, potasiu, zinc şi fier, care ajută la reducerea ridurilor./aionescu

www.demannergesund.com

Ada Ionescu, RADOR