Accidente provocate de condiţiile meteo

Şapte judeţe din Moldova se află, până la ora 12:00, sub avertizare cod galben de viscol şi strat consistent de zăpadă. Tot până la prânz este în vigoare o informare meteorologică de ninsori şi strat nou de zăpadă, intensificari temporare ale vântului, precipitaţii mixte şi polei, valabilă pentru toate celelalte regiuni ale ţării.

Un autocar cu 40 de persoane la bord a fost implicat aseară într-un accident pe DN 1, în judeţul Braşov. Acesta s-a ciocnit cu un autoturism între localităţile Ghimbav şi Codlea. O persoană din autoturism a rămas încarcerată şi a murit – anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. Pasagerii din autobuz au scăpat cu bine din accident.

În judeţul Vrancea, un tir s-a răsturnat aseară pe DN 2, la ieşirea din localitatea Domneşti. Nu au fost victime, dar sensul de mers Adjud – Focşani a fost blocat. Şi tot aseară târziu, aproape de miezul nopţii, circulaţia pe drumul care face legătura între Sinaia şi Cota1400 a fost închisă din cauza condiţiilor meteorologice şi a zăpezii depuse pe carosabil. A nins abundent în staţiunile de pe Valea Prahovei. Zăpada a îngreunat traficul şi pe DN1 A, în zona localităţii Cheia, unde au fost trimise utilaje de deszăpezire./lbadiu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 11 ianuarie