Anuel AA si Karol G ne dezvaluie lo mas grande „Secreto”

Doua dintre cele mai mari superstaruri latino ale momentului, Anuel AA si Karol G, isi unesc fortele pentru a condimenta peisajul muzical actual si lanseaza „Secreto”, o piesa cu un material video incendiar, care ni-i arata pe cei doi vulnerabili si dezbracati de cele mai intime secrete.

Videoclipul piesei „Secreto” este o compilatie de imagini care ne deschide o fereastra catre viata personala a celor doi artisti. Anuntul referitor la marea lansare a piesei „Secreto” a fost facut chiar de Karol G, printr-o fotografie postata pe contul sau de Instagram, pe 30 decembrie anul trecut.

„Secreto” este piesa prin intermediul careia cei doi continua succesul inregistrat de hit-ul „Culpables” – care a strans 600 de milioane de stream-uri in cinci luni, a fost certificat cu 9 discuri de platina, a debutat #1 in YouTube Global Video Chart si si-a mentinut pozitia in Top 20 Billboard Hot Latin Songs, inca de la lansare, in luna septembrie a anului trecut.

Anuel AA si Karol G par sa fi descoperit reteta succesului, mai ales pentru ca se numara printre cei mai ascultati artisti ai momentului – el, regele genului latino-trap, iar ea, castigatoarea din 2018 a premiului Latin Grammy, categoria Best New Artist.

Despre Anuel AA

Anuel AA este acum unul dintre cei mai bine vanduti artisti latino, cu peste 10 milioane de fani in social media. Este recunoscut ca lider al miscarii trap latino si s-a remarcat cu versurile provocatoare si brute. Albumul de debut al lui Anuel AAReal Hasta La Muerte s-a clasat pe locul 1 in topul Billboard Latin si a fost certificat cu discul de platina.

Despre Karol G

Karol G este unul dintre superstarurile feminine ale muzicii latino, laureata premiilor Latin Grammy, la categoria Best New Artist (2018). Artista a reusit sa stranga peste 4 miliarde de ascultari, in doar 3 ani, si a primit numeroase certificari, intre care si dublul disc de platina pentru albumul sau de debut Unstoppable. Mandrindu-se cu o cariera exploziva, Karol G este, in prezent, artista latino cu cele cu cele mai multe concerte – 108 concerte, in 2018, sustinute pe cele doua continente americane, Europa si Orientul Mijlociu.