Un autocar cu 40 de copii este blocat, la această oră, la Sinaia, pe drumul de ucrare spre cota 1400

Un autocar cu 40 de copii este blocat, la această oră, la Sinaia, pe drumul de ucrare spre cota 1400. Poliţia a solicitat ajutorul Asociaţiei Salvatorilor Voluntari 4×4 pentru a-i duce pe copii la Hotelul Cota 1400. Suntem acum în legătură directă cu vicepreşedintele asociaţiei, Paul Dorneanu. Bună seara, domnule Paul. Ce ştiţi despre situaţia copiilor?
Paul Dorneanu: Bună seara. În aceste momente, avem primele echipaje care ajung la faţa locului. Din ce am înţeles de la autorităţile locale, şi un utilaj de la Hotel Cota 1400 a ajuns la autocar şi încearcă în aceste momente deblocarea acestuia. Oricum, dacă nu se reuşeşte operaţiunea de deblocare a autocarului, voluntarii noştri vor ajuta la transportul copiilor şi după care se va încerca deblocarea autocarului.
Realizator: Domnule Paul Dorneanu, potrivit autorităţilor din Prahova, copiii, care sunt din Republica Moldova – se menţionează în comunicatul primit de la prefectură – au fost duşi deja la hotel. Aveţi cumva informaţii despre acest lucru?
Paul Dorneanu: Încă nu avem toate informaţiile în acest moment, noi când am fost solicitaţi de către autorităţile locale, Poliţia Sinaia, ni s-a solicitat sprijinul inclusiv pentru transportul copiilor…
Realizator: În cât timp vor ajunge oamenii dumneavoastră? Cât estimaţi?
Paul Dorneanu: Într-un minut… în două-trei minute sunt la faţa locului deja.
Realizator: Vă mulţumim mult pentru intervenţia dumneavoastră, domnule Paul Dorneanu. Vom reveni în legătură cu dumneavoastră. Vă mulţumim mult pentru toate informaţiile furnizate.
Paul Dorneanu: Vă mulţumesc şi eu./denisse

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 24 ianuarie