3 Sud Est lanseaza „Focul”, o poveste muzicala plina de pasiune

Dupa hituri precum „Emotii”, “Cine esti?” si “Stele”, care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, 3 Sud Est lanseaza ”Focul”, o poveste de dragoste sensibila spusa pe acorduri dulci de chitara. Muzica a fost compusa de catre hitmaker-ul Laurentiu Duta, versurile au fost scrise de catre cei trei artisti, iar videoclipul a fost regizat de catre Iura Luncasu. Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile pe stradutele din Castellón de la Plana, dar si la Premiere Palace din Bucuresti.

„«Focul» reprezinta iubirea intensa care se aprinde in noi atunci cand ne intalnim jumatatea. E acel dor care te mistuie in lipsa persoanei iubite. Lasa in inima focul sa arda”, marturiseste Laurentiu Duta, solistul trupei.

In mai 2018, 3 Sud Est a lansat „Dansam in ploaie”, o piesa fresh despre fericire si dragoste. La sfarsitul anului 2017, trupa a lansat “Stele”, hit ce a cucerit topurile muzicale radio si TV si a adunat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube. In vara aceluiasi an, trupa 3 Sud Est a lansat “Am dat tot”, o piesa romantica, inspirata de amintirile si povestile de dragoste traite de ei, iar in 2016, trupa a lansat single-ul de succes si clipul “Cine esti?”, o frumoasa piesa de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV si radio.

Tot in 2016, Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu au lansat piesa “Adio”, iar in 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul “Mai stai”, care a adunat peste 16 milioane de vizualizari pe YouTube. 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes trupe de pe piata romaneasca, cei trei membri primind titlul de „Regii muzicii de dance“. Printre cele mai cunoscute melodii se numara „Ai plecat“, primul single al trupei care le-a definit caracteristicile muzicale si le-a adus succes, dar si „Amintirile“, cea mai indragita piesa a celor trei. In curand, 3 Sud Est incepe un nou turneu atat in tara, cat si in strainatate, care se numeste Discoteca 3 Sud Est.