11.1 C
Bucharest
marți, aprilie 23, 2024
„Taki Taki” – hit-ul semnat DJ Snake feat. Cardi B, Selena Gomez...

„Taki Taki” – hit-ul semnat DJ Snake feat. Cardi B, Selena Gomez si Ozuna a ajuns la un miliard de vizualizari pe YouTube

Nu degeaba „Taki Taki! Rumba!” a fost si va fi multa vreme de acum incolo una dintre cele mai folosite invitatii la dans – DJ Snake si echipa sa de colaboratori-minune (Cardi B, Selena Gomez si Ozuna) se incapataneza sa ramana in topuri si isi propun sa scrie istorie, celebarand deja un milliard de vizualizari pe YouTube.
Lansat la sfarsit de septembrie 2018, hit-ul „Taki Taki” a debutat ca #1 in clasamentul Hot Latin Songs si si-a mentinut pozitia fruntasa timp de 13 saptamani. De asemenea, piesa lui DJ Snake s-a clasat pe prima pozitie si in topul Dance/Electronic Songs, iar in prezent se afla pe locul 18 in Billboard Hot 100.
Avand in vedere evolutia ametitoare a acestui hit, este foarte posibil ca, in cel mai scurt timp, „Taki Taki” sa detroneze fenomenul „Despacito”, al lui Luis Fonsi.
In Romania, „Taki Taki” a inregistrat un numar incredibil de ascultari, peste 30 de milioane, dovedind ca frigul acestei ierni a fost domolit cu succes de aerul caliente adus de colaborarea incendiara dintre DJ Snake, Cardi B, Selana Gomez si Ozuna.

Asculta/ descarca piesa „Taki Taki” aici: https://umusic.lnk.to/TakiTakiPR

Translate »