Concurs de proiecte Cities of Tomorrow #7

Sesiunea de pitchuri va fi un element central al conferintei Cities of Tomorrow #7 – Communities in Focus, in data de 26 martie 2019, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, dedicata trialogului intre dimensiunile relevante pentru dezvoltarea sustenabila a regiunilor: mediul de business, societatea civila si administratia publica.

Impreuna cu juriul nostru de specialitate, vom selecta in avans proiectele care vor participa la sesiunea de pitchuri. In ziua evenimentului, 9 concurenti din cele 3 categorii vor avea la dispozitie cate 5 minute pentru prezentarea proiectelor. Juriul, avand cate 3 minute pentru intrebari suplimentare, va alege castigatorii fiecarei categorii.

Premiul pentru castigatorul categoriei societatea civila/ ONG/ asociatie: 1 pachet participare la delegatia organizata de AHK Romania la Smart City World Congress in Barcelona, 2019 (mai multe detalii despre ultima noastra delegatie la Barcelona, aici)

Premiul pentru castigatorul categoriei mediul de business: 1 an de parteneriat econet (mai multe detalii despre platforma, aici)

Inregistrarea se face online pana la data de 15 februarie 2019, prin completarea urmatorului formular: inregistrare online. Tot ce trebuie sa ne mai trimiteti este prezentarea proiectului inscris (preferabil format PPT/PDF). Pana la data de 1 martie 2019 veti primi confirmarea calificarii in etapa finala.

Descoperiti mai multe detalii despre conceptul si structura evenimentului pe www.citiesoftomorrow.ro sau sectiune informativa pitchuri.

Iulia Enache-Binder
Assistant Consultant
Market Entry & Business Development Services

Deutsch-Rumänische Industrie- und Handelskammer
Camera de Comert si Industrie Româno-Germana
Str. Clucerului 35, et.2
011363 Bucuresti
Tel. +40 21 207 91 10
Fax +40 21 223 15 38
E-mail: binder.iulia@ahkrumaenien.ro
Web: http://rumaenien.ahk.de

RADOR – 5 februarie