Ester Peony va reprezenta România la concursul Eurovision

Reprezentanta României la concursul Eurovision 2019, care va avea loc la Tel Aviv, în Israel, în luna mai, este Ester Peony cu piesa „On a Sunday”.
Aseară, la finala naţională au concurat 12 piese. În premieră, un juriu internaţional şi telespectaroii au decis câştigătorul Eurovision-România.
Pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti au urcat două câştigătoare Eurovision, Netta și Emmelie de Forest, iar seria recitalurilor a fost completată de Inis Neziri, laureată a marelui trofeu Cerbul de Aur 2018.
În timpul finalei, dar şi al spectacolului susţinut de invitaţi atmosfera în sală a fost incendiară, după cum relatează reporterul RRA Camelia Banţa.

Reporter: O sală arhiplină, un public majoritar tânăr, dar prezent pentru a-şi susţine vocal cu pancarte şi steguleţe concurentul preferat. Este, într-adevăr, acea seară de gală pe care organizatorii Televiziunii Române o promiteau mai devreme, susţinută de şarmul celor trei prezentatori şi completată cu profesionalism de tot ce înseamnă sunet ori elemente de tehnică multimedia./pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 18 februarie