Bill Gates a dezvăluit care sunt serialele sale preferate

Fondatorul Microsoft miliardarul american Bill Gates a dezvăluit care sunt serialele sale preferate, pe care le vizionează, împreună cu membrii familiei sale, anunţă portalul Reddit. După cum mai anunţă portalul, la secţiunea Ask Me Anything, AMA, Gates a menţionat că pe lista serialelor sale preferate, pe care le adoră să le vizioneze, împreună cu soţia sa Melinda şi cu fiul său, sunt incluse şi serialele „This Is Us” şi „The Americans”.
«Împreună cu Melinda vizionăm serialele «Silicon Valley», «This Is U», «A Million Little Things», iar, împreună cu fiul meu, vizionăm «The Americans», pentru Melinda acest serial este unul extrem de dur», a povestit miliardarul. De asemenea, el mai vizionează cu deosebită plăcere serialele: «Lie to Me» şi «Black Mirror».
Gates a mai povestit care sunt cărţile sale preferate, pe care le citeşte în momentul de faţă, a mai catalogat cele mai importante domenii ale vieţii cotidiene din ţările aflate în curs de dezvoltare, cărora le acordă o atenţie sporită şi a mai răspuns la întrebarea dacă este fericit. În luna noiembrie 2018, Gates a susţinut o prelegere la o expoziţie internaţională, care s-a desfăşurat în China, unde a adresat un apel comunităţii internaţionale să îmbunătăţească condiţiile sanitare de trai şi să modernizeze instalaţiile tehnico-sanitare./vdraguta

www.russian.rt.com – 1 martie