„Caravana Gaudeamus Radio România” pleacă astăzi din Craiova

„Caravana Gaudeamus Radio România” pleacă astăzi din Craiova şi va merge la Cluj-Napoca. Mai sunt însă câteva ore în care iubitorii de carte mai pot vizita standurile editurilor amplasate în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova- după cum transmite, de la Radio Oltenia Craiova, Davian Vlad.
Reporter: Davian Vlad – Doar până la ora 14:00 se pot bucura craiovenii de sărbătoarea cărţii, oferită lor de postul public de radio, iar premiile „Caravanei Gaudeamus Radio România”, ediţia Craiova 2019, vor fi decernate de la ora 12:00, după cum urmează: trofeele Gaudeamus acordate editurilor participante; premiul pentru Cea mai Râvnită Carte; trofeele presei, premiul Educaţia, premiul Miss Lectra, dar şi premiile tombolei Gaudeamus. Primul eveniment din cadrul „Caravanei Gaudeamus România 2019” a adus în Craiova mii de titluri, jocuri educative şi muzică pentru toate gusturile, prezentate de cei peste 50 de participanţi, mulţi, dintre aceştia fiind în premieră prezenţi la Gaudeamus Craiova, iar iubitorii de carte s-au declarat încântaţi de ceea ce au găsit în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova:
-: Foarte bine, întotdeauna arată târgul bine, la Craiova.
-: Mă bucur că încă există foarte mulţi iubitori de lectură, foarte mulţi pasionaţi de carte bună, iar Târgul Gaudeamus este cea mai bună variantă şi cea mai bună soluţie să ne îmbogăţim biblioteca.
-: Am găsit tot ce am vrut până acum.
-: Este o expoziţie impresionantă de cărţi şi reuşeşte să adune laolaltă o gamă variată de titluri, care întâmpină nevoile unei mari categorii de cititori din Craiova.
Reporter: Următoarea oprire a „Caravanei Gaudeamus Radio România” va fi la Cluj-Napoca, în perioada 17 – 21 aprilie./eendrefy/sdm2

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 3 martie