Remaniere guvernamentală, dacă unii membri ai executivului vor deveni europarlamentari

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că, dacă unii membri ai executivului vor deveni europarlamentari după alegerile din 26 mai, se va face o remaniere guvernamentală. Aflat la Călăraşi, unde a participat la şedinţa filialei judeţene a partidului, liderul social-democrat i-a criticat vehement pe toţi competitorii, aducând acuzaţii grave celorlalte formaţiuni politice, mai ales celei conduse de fostul său coleg de partid, Victor Ponta, acum preşedinte Pro România.
Liviu Dragnea: Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce au făcut ei de când s-au înfiinţat? Doar să fure de la noi oameni şi să meargă prin judeţe, pe la primari, să cerşească: daţi-ne şi nouă nişte oameni, daţi-ne şi nouă nişte voturi.
Reporter: Pe cealaltă parte, preşedintele partidului Pro România, Victor Ponta, nu exclude o alianţă cu PSD, dacă actuala conducere a partidului va fi schimbată.
Victor Ponta: Nu m-aţi auzit vreodată spunând ceva de rău de pesedişti. Noi suntem cei care nu suntem complici cu actuala conducere şi nici nu acceptăm să ne cumpere, să primim promisiuni, şefii, funcţii şi mai suntem cei care realmente suferim de faptul că PSD, din partidul ăla care conducea cel mai bine a ajuns să aibă cel mai slab guvern din istorie. Altfel, dacă reuşesc ei în PSD, se schimbă gaşca asta, eu m-aş bucura foarte tare şi cred că natural am conlucra cu ei.
Realizator: Victor Ponta a mai spus astăzi, la Botoşani, că va emigra, în cazul în care liderul social-democrat, Liviu Dragnea, va deveni preşedinte al României./csimion/gpodea

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 10 martie)