Succes incredibil pentru baietii de la Jonas Brothers!

Succes incredibil pentru baietii de la Jonas Brothers!  „Sucker”este primul lor single care debuteaza direct pe locul 1!

Jumatatea lunii martie vine cu o mare surpriza pentru Jonas Brothers, care, imediat dupa ce a revenit in peisajul muzical cu piesa „Sucker”, debuteaza pe prima pozitie in clasamnetul Billboard Hot 100.

In completarea acestei performante, Jonas Brothers (Joe, Nick si Kevin) devine primul grup muzical ce a ajuns #1 in ultimii 20 de ani in topul Hot 100 si prima formatie din istorie compusa din membrii unei familii care a reusit sa domine acest clasament.

Asculta/Descarca „Sucker”: https://umusic.lnk.to/sucker

De asemenea, „Sucker” este cel de-al 34-lea single care debuteaza direct pe prima pozitie in Billboard Hot 100 in cei 60 de ani de existenta ai acestuia, reusind sa fie #1 si in Billboard’s Streaming Songs si in clasamentele de vanzari digitale. In doar o saptamana, „Sucker” a fost descarcata de aproape 90 de mii de ori, ascultata de pe Spotify de 50 de milioane de ori, pe cand videoclipul piesei a fost vazut de peste 20 de milioane de ori in ziua lansarii, acum apropiindu-se de 65 de milioane de vizualizari.

Urmareste videoclipul aici: https://youtu.be/CnAmeh0-E-U

In Statele Unite, „Sucker” este #1 pe Apple Music, iTunes si Spotify, iar in Romania cel mai nou single Jonas Brothers este cea mai ascultata piesa atat pe Spotify, cat si pe Apple Music. 

Piesa „Sucker” a fost lansata dupa 6 ani in care fanii Jonas Brothers au sperat la reunirea grupului. Asteptata veste a venit odata cu un teaser din cadrul emisiunii „The Late Late Show with James Corden”, in care trupa a cantat si un mic fragment extras din piesa „Sucker”.

Jonas Brothers este, cu certitudine, una dintre cele mai cunoscute trupe ale secolului 21 – trei albume ce au fost consecutiv #1, spectacole cu casa inchisa pe trei continente, 17 milioane de album vandute, peste 1 miliard de ascultari in toata lumea, nenumarate certificari cu disc de platina si aur si o nominalizare la Premiile Grammy, categoria „Best New Artist”.