Alege viața – Acțiunea T.I.S.P.O.L. Speed

Polițiștii ialomițeni, desfășoară săptămâna aceasta, acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă la volan.

În perioada 1 – 7 aprilie a.c., polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene acționează simultan, în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 – 7 aprilie 2019), pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun atunci când conduc cu viteză excesivă sau când depășesc limitele legale de viteză.

Acțiunea este coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Polițiștii rutieri sunt prezenți în trafic pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile.

În cadrul amplei acțiuni europene, miercuri, 3 aprilie a.c., s-a derulat acțiunea TISPOL ”24 HOUR SPEED MARATHON”, care a vizat prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul depășirii limitelor legale de viteză.

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomița acţionează cu efective sporite pe tronsoanele de drumuri naționale care tranzitează județul, pentru combaterea conducerii cu viteză excesivă și a depăşirii limitelor legale de viteză.

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN IALOMIȚA

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE  

RADOR – 4 aprilie