Ziua Porţilor Deschise la Radio România Antena Satelor

Antena Satelor primeşte primăvara primenită, cu un studio reamenajat, emisiuni proaspete şi muzică mai plină de viaţă. Evenimentul de inaugurare va avea loc în 10 aprilie, începând cu ora 11:00, când porţile Antenei Satelor se deschid pentru oaspeţii cei mai de seamă, ascultătorii săi. Timp de 4 ore aceştia vor avea ocazia să fie parte a programelor, să vadă cum se realizează emisiunile, să–şi cunoască îndeaproape prezentatorii preferaţi şi să transmită dedicaţii muzicale celor dragi, chiar din studioul 24 al Radio România.

Antena Satelor este un radio care generează o stare, care degajă o atmosferă familială, bazată pe empatie, cu un balans potrivit între energie şi relaxare, între emoţie şi atractivitate. Crearea şi întreţinerea acestei stări este în centrul preocupărilor sale editoriale, influenţând conţinutul vorbit, muzica, relaţionarea cu publicul sau împachetarea produselor. Mesajul pe care Antena Satelor îl dă este acela că „suntem diferiţi, dar uniţi. Gândim, muncim şi creăm, ne bucurăm şi suferim, experimentăm şi trăim împreună” cu ascultătorii postului. Toate acestea sunt ingredientele unei reţete editoriale care pleacă de la ideea simplă a unei relaţii de la om la om.

Ziua Porţilor Deschise la Antena Satelor se va desfăşura pe 10 aprilie, în intervalul orar 11:00-15:00. Accesul în instituţie se va face prin str. General Bethelot 60-64.

Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice