Grupul Air France-KLM oferă transport gratuit pentru specialiștii implicați în reconstrucția catedralei Notre-Dame

În urma tragicului incendiu care a devastat catedrala Notre-Dame din Paris, un simbol al istoriei franceze cunoscut în întreaga lume, toate echipele Air France și Air France-KLM din întreaga lume au fost profund afectate și întristate. Grupul Air France – KLM și-a comunicat sprijinul pentru reconstrucția catedralei prin oferirea transportului gratuit la bordul aeronavelor sale tuturor specialiștilor implicați în refacerea catedralei.

Transport gratuit pentru partenerii implicați în reconstrucția catedralei

Acesta este motivul pentru care Benjamin Smith, CEO al Air France-KLM, împreună cu Anne-Marie Couderc, președintele Air France-KLM și Anne Rigail, CEO al Air France, au decis că Air France va oferi transport gratuit pentru toți partenerii oficiali implicați în reconstrucția catedralei Notre-Dame din Paris.

Fond de donații

În plus, în zilele următoare, grupul Air France-KLM va înființa un fond de donații voluntare pentru clienții săi pentru a contribui la finanțarea lucrărilor de reconstrucție.

 

Despre Air France-KLM

Un gigant global cu o bază europeană puternică, principalele domenii de activitate ale Grupului Air France-KLM sunt transportul de călători, transportul de mărfuri și mentenanța aeronautică.

Air France-KLM este grupul lider în ceea ce privește traficul internațional la plecarea din Europa. În 2017, compania oferea clienților săi acces la o rețea care acoperă 328 destinații în 118 țări datorită celor cinci mărci Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Joon, Transavia și HOP! Air France. Cu o flotă de 534 de aeronave în funcțiune și 93,4 milioane de pasageri transportate în 2016, compania Air France-KLM operează până la 2300 de zboruri zilnice, în principal din huburile sale de la Paris-Charles de Gaulle și Amsterdam-Schiphol.

Programul Flying Blue de zboruri frecvente este unul dintre liderii din Europa cu peste 27 de milioane de membri. Air France-KLM și partenerii săi Delta Air Lines și Alitalia operează cel mai mare joint-venture transatlantic cu peste 270 zboruri zilnice.

Air France-KLM este, de asemenea, membru al alianței SkyTeam, care are 20 de companii aeriene membre, oferind clienților acces la o rețea globală de peste 16.600 zboruri zilnice către peste 1.070 de destinații din 177 de țări.

airfranceklm.com