Madonna lanseaza „Medellin” si anunta lansarea albumului „Madame X”

Madonna anunta lansarea mult asteptatului album „Madame X” – al 14-lea material discografic din cariera

Primul track extras este „Medellin” – colaborarea cu Maluma. Videoclipul va avea premiera pe 24 aprilie, in exclusivitate pe MTV

„Madame X” este cel de-al 14-lea album de studio si va fi lansat de catre Madonna pe 14 iunie, la nivel global. Primul track extras este lansat pe 17 aprilie, si este o colaborare cu superstarul columbian – Maluma.
Albumul „Madame X” este deja disponibil pentru precomanda si va include si descarcarea gratuita a primului single: https://umusic.lnk.to/MadameXPreOrderPR

Madonna va intra live alaturi de DJ-ul Trevor Nelson, in Londra, unde va vorbi despre ce a influentat-o in realizarea albumului, iar Maluma se va alatura live din Miami.

Lisabona este locul in care totul a luat nastere”, spune Madonna. „Mi-am gasit un grup acolo, format din muzicieni incredibili si care au intarit si sustinut crezul meu, ca muzica este conectata in intreaga lume si ca este sufletul universului”, adauga artista.

Fiind puternic influentata creativ de orasul in care locuieste de cativa ani, si anume Lisabona (Portugalia), albumul „Madame X” este o colectie de 15 melodii care celebreaza legatura artistei cu muzica si cultura latina. Cantand in limba portugheza, limba spaniola si limba engleza, pe album regasim single-ul „Medellin”, coprodus cu Mirwais si care evidentiaza spiritul orasului din care este originar Maluma, piesa „I Rise”, un adevarat imn, track-ul „Future” care are un vibe de dancehall jamaican (featuring Quavo) sau „Dark Ballet”.
Albumul „Madame X” are o istorie culturala si in ceea ce priveste locul in care a fost inregistrat, de-a lungul a 18 luni; vorbim de 4 teritorii, din Portugalia in Londra si pana in New York si Los Angeles, iar Madonna a lucrat, printre altii, cu Mirwais, Mike Dean sau Diplo.

Madame X va fi lansat in doua variante, standard si deluxe, cu o diferenta de doua track-uri intre cele doua. Albumul va fi lansat si pe vinyl si caseta, dar si intr-un box-set cu o serie limitata de merchandise.

Tracklisting, in cele doua variante (standard si deluxe):

  1. Medellín with Maluma
  2. Dark Ballet
  3. God Control
  4. Future ft. Quavo
  5. Batuka
  6. Killers Who Are Partying
  7. Crave ft. Swae Lee
  8. Crazy
  9. Come Alive
  10. Extreme Occident **deluxe
  11. Faz Gostoso ft. Anitta
  12. Bitch I’m Loca ft.  Maluma
  13. I Don’t Search I Find
  14. Looking for Mercy **deluxe
  15. I Rise